top of page
20200223_175034_edited.jpg

"Johanna känns 100 % ärlig, trovärdig och påläst. Hon skapar en fin och kärleksfull stämning i rummet. Jag lärde mig nya saker och det känns nu lätt att börja förbättra min holistiska hälsa." 

- Kathrin Spaak, Projektledare

20200202_145156_edited.jpg

"Mycket proffsigt upplägg! Jag rekommenderar Johannas sätt att vägleda andra till en bättre hälsa för att hon är tydlig, varmhjärtad och kunnig. Alla borde få ta del av denna enkla och uråldriga kunskap, för att alla förtjänar att få leva hälsosamt." 

- Malin Fuirer, Mäklare

"Johanna får dig att genomföra en hälsoplan på ett roligt sätt. Hon kommer göra det enkelt för dig att leva hälsosammare, utan att du behöver ta bort massa saker. Hon är praktisk, pedagogisk och det hon delar med sig av går att implementera direkt."

- Benjamas Pluma, Entreprenör

VbrNX5Og_edited.jpg

"Den egna hälsan är så viktigt och det här var väl investerad tid! Fick enkla råd till att skapa förändringar som kan få en att må mycket bättre." 

- Jennie Smats, Ekonom

44238936_349072845828270_264778902672598

Vill du komma i kontakt med Johanna? Boka in ett första kostnadsfritt samtal genom att fylla i kontaktformuläret här!

20161121_120625_edited.jpg

"Johannas värme, utstrålning och kärlek för Ayurveda inspirerar enormt mycket. Man vill bara höra mer! Jag rekommenderar det här till andra för att man får ett nytt perspektiv på hälsa, mat och läkande."

- Mia Längö, Egenföretagare

yoga%2520at%2520home_edited_edited.jpg

"Jag blev så positivt överraskad över att det var så lätt! Det märks att Johanna brinner för detta. Hon är påläst, kan sin sak och kan hjälpa så många. Jag rekommenderar andra att ta hjälp av Johanna för att det här ämnet är så viktigt. "

- Jenny Åkeson Egenföretagare

"Inspirerande! Det här var ett helt nytt sätt för mig att se på hur jag kan må bra genom att äta individanpassat, för just mig. Det är konkret och går att implementera direkt. Jag rekommenderar Johannas vägledning för att få effekt av dessa nya insikter som kommer med all kunskap hon delar med sig av." 

- Emil Andersson, Konsult

"Workshopen gav mig tydliga och konkreta tips för en bättre hälsa som jag kan implementera i mitt liv direkt. Jag gillar helhetssynen, att få en bredare förståelse för hur olika delar påverkar min hälsa och hur jag mår.  En workshop för dig som bryr dig om dig själv!"

- Johan Pettersson, Projektledare

20191023_154712.jpg
20200202_171415.jpg

"Jag fick med mig ny kunskap och nya rutiner som rensar kroppen och hjälper mig att må bättre. Det var intressant, lärorikt och resultatet blir en hållbar, hälsosam livsstil." 

- Cynthia Ferras

DSC_0199 (2)_edited.jpg

"Jag rekommenderar workshopen till andra för att det är så värdefullt att känna till denna information för ens eget välmående! Samt för att Johanna har ett fantastiskt driv och engagemang för ämnet. Hon är professionell och kärleksfull och inger trygghet och lugn."

- Lotta Halvarsson, Egenföretagare

"Det jag gillade bäst med workshopen var att den väckte min nyfikenhet för Ayurveda. Jag rekommenderar andra att ta del av denna workshop om man vill få en förståelse för att långsiktig hälsa inte enbart uppnås av dieter eller träning." 

- Bettina Mattsson, Hälsocoach

20191022_153648_edited.jpg

"Jag rekommenderar workshopen för att alla kan få nytta av detta och på så sätt komma närmare ett hälsosammare liv. Jag gillar Johannas tydlighet med att alla är olika och har olika förutsättningar."

- Edvin Lind, E-handel

1_edited.jpg
bottom of page