top of page

Om Javeda

Javeda's främsta syfte är att sprida kunskap om hur vi kan må bättre; med oss själva, tillsammans med andra och i harmoni med vår planet.

 

Javeda drivs under aktiebolaget Niyama the Holistic Health Academy, som grundades 2019 av Johanna Mårdh.

Om Johanna Mårdh

Certifierad inom Ayurveda via Kerala Ayurveda Academy,

Licensierad kost- och livsstilsrådgivare

Jag har varit intresserad av hälsa under hela mitt liv och bestämde mig tidigt för att jag ville arbeta med människors välmående. Jag fastnade för ayurveda år 2015 och har sedan dess ägnat min tid åt det.

 

Det som fick mig att fastna för just ayurveda var sättet att se på människan och hälsa. Enligt den här läran är vi alla unika och därför behöver vi olika saker för att må som allra bäst. Här handlar det inte om att följa några hälsotrender. Istället får man reda på sin unika grundkonstitution och sedan hjälp med att finna en kost- och livsstil som är anpassad efter en själv samt hållbar i längden. 


Som ayurvedisk hälsorådgivare arbetar man med att identifiera orsakerna som ligger bakom en person obalanser. Man tittar alltid på grundorsaken till en persons hälsoproblem för att därefter justera det som behövs för att man ska kunna ta sig tillbaka till ett friskare tillstånd. 


Vi har så mycket att vinna på att lära oss mer om ayurveda och det är därför jag brinner för att dela med mig den här kunskapen.

 

I mina föreläsningar, kurser och rådgivande samtal kombinerar jag vår tids moderna livsstilslära med Ayurveda. 

Utbildningar

Kontakt

Tack för ditt meddelande! Vi hörs snart

20200216_180727.jpg
bottom of page