top of page

Ditt personliga livsstilsprogram

För att ingen är som du

"Vi lever i ett modernt samhälle, har tillgång till rent vatten och är några av de rikaste i världen. Ändå är det fler och fler som mår allt sämre; både fysiskt, psykiskt och emotionellt.  Allt fler upplever en näst intill konstant trötthet, inre stress, magproblem och ångest över att inte lyckas leva upp till ens egna eller omgivningens förväntningar. Samtidigt upplever många brist på sömn och oönskade extrakilon. 

Varför jag valt att vägleda människor till en livsstil som resulterar i att de blir friskare, mer harmoniska och handlingskraftiga är för att det finns ett behov där jag ser att jag kan vara med och göra en skillnad. Min passion för holistisk hälsa går hand i hand med min passion av att få dela med mig av den kunskap jag besitter. 

 

Men inget möte är det andra likt, för varje människa är unik. Jag vet att alla har en unik livsstil att följa för att nå sin egen bästa hälsa. Och jag vet att du kan skapa förutsättningar till ett långt och friskt liv, med mer energi här och nu - om du bara tillåter dig att, med lite hjälp, utforska vilken typ av kost och livsstil som gynnar just dig."

- Johanna Mårdh

1_edited.jpg

Ett livsstilsprogram

 Utifrån vem du är, din situation, dina behov och ditt önskade läge

Syfte med den personliga hälsorådgivningen är att du ska bli än mer självmedveten när det gäller just din hälsa. Varje samtal utgår från dig som unik individ. Rådgivningen anpassas efter dig, dina behov och de resultat du önskar dig.

 

Efter varje möte kommer du skapa din egen handlingsplan, baserat på hälsorådgivningen och det som känns mest relevant för dig.

Vill du veta mer om ett program som kan passa dig?

Boka ett första kostnadsfritt samtal genom att fylla i kontaktformuläret här!

3 veckor

Under det här programmet kan du förvänta dig att få en introduktion till Ayurveda. Du kommer få en del ny kunskap som du kan använda för att forma nya vanor som kommer ta dig närmare ditt önskade läge.

 

3900 kr inkl. moms

6 veckor

Om du haft ett hälsoproblem under en längre tid, provat olika metoder men ännu inte hittat det som funkar - då är det här rätt program för dig.   

7500 kr inkl. moms

9 veckor

Det här programmet är för dig som vill få till en livsstilsförändring som håller resten av livet. Vi kommer ta hand om det som orsakar de hälsoproblem du just nu upplever. Samtidigt får du chansen att fördjupa dig inom Ayurveda.

11.250 kr inkl. moms

Kontakt

Tack för ditt meddelande! Vi hörs snart

20200216_180727.jpg
Kontakt
bottom of page